Kick Spaargaren, geboren op 28 november 1990 in het altijd gezellige Kudelstaart (Noord-Holland).
In dit dorp heb ik leren lopen en later leren fotograferen.

Kicksfotos.nl Bedrijfsfotografie • Persfotografie • SportfotografieEven voor stellen, want wie ben ik eigenlijk?

Ik ben Kick Spaargaren, geboren op 28 november 1990 en opgegroeid in Kudelstaart. Ik woon hier nog steeds met veel plezier.

Op 15-jarige leeftijd ben ik begonnen met hobby-matig fotograferen. Op 9 september 2010 verscheen mijn eerste foto in de Nieuwe Meerbode, waar tot op de dag van vandaag mijn foto’s in staan van veel verschillende onderwerpen. Van vogelbeurzen, sport tot Kom-in-de-Kas en vele festiviteiten in Aalsmeer.

Daarnaast heb ik ook verschillende bedrijfsreportages gemaakt en opdrachten met familiereportages. Mijn interesses zijn erg breed, maar sportreportages vind ik de grootste uitdaging. Bewegende personen fotograferen; op het juiste moment, met de juiste afstelling van het toestel de perfecte foto schieten, dat geeft een grote kick.

Sinds 10 juni 2014 is kicksfotos.nl officieel in geschreven bij de Kamer van Koophandel. Een klein stukje van een grote droom die werkelijk werd en die droom wordt steeds mooier. In januari 2019 was het moment daar dat ik parttime voor mijn werkgever kon gaan werken en één dag in de week vol bezig kon zijn met fotografie.

Ondertussen weten veel mensen/evenementen en bedrijven binnen en buiten de grenzen van Aalsmeer kicksfotos.nl te vinden voor de nodige opdrachten en reportages.