Kicks foto's voor al uw evenement foto's

Kicks foto's voor al uw evenement foto's - 571bc-10482538_819239764753793_4740538619988119490_n.jpg

Kicks foto’s – voor al uw evenementfoto’s

 

Ik ben Kick Spaargaren, geboren op 28 november 1990 in het altijd gezellige Kudelstaart (Noord-Holland). In dit dorp heb ik leren lopen en later leren schaatsen. Ik ben zelfs met de schaatsbus van Ome Henk mee geweest. Als er natuurijs lag reden wij (mijn broer, zus, ouders en ik) altijd op de Westeinderplas. Schaatsen is nog altijd mijn hobby.

 

Helaas kreeg ik op mijn negende een ongeluk, op 5 mei 2000. Ik belande hierdoor in een rolstoel en kon niet meer schaatsen, maar moest wel altijd mee als mijn broer en zus gingen sporten. Mijn moeder gaf mij toen een fototoestel zodat ik foto’s kon maken van mijn broer en zus. Dit was het begin van mijn grootste hobby: fotograferen. Na mijn herstel was ik gelukkig weer helemaal op de been, maar stond ik nog steeds vaak naast de baan in plaats van erop, met mijn fototoestel.

 

Mijn eerste fototoestel was er één met een rolletje. Hoewel ik het erg leuk vond om foto’s te maken merkte ik dat dat niet echt iets voor mij was. De foto’s mislukten wel eens en dat merkte ik natuurlijk pas als het rolletje al ontwikkeld was. Ik was dan ook erg blij toen ik, vier jaar later, van mijn ouders mijn eerste digitale fototoestel kreeg.

Met dit toestel ging het foto’s maken al een stuk beter, maar ik merkte al gauw dat dit nog steeds niet het beste toestel voor mij was.

Bij de schaatswedstrijden van mijn broer en zus zag ik om mij heen mannen met fototoestellen met grote telelenzen en toen wist ik al gauw: dat wil ik ook!

Ik heb toen een tijdje het toestel van mijn moeder gebruikt, maar zij gaf aan dat ik, als ik zo graag foto’s maakte, zelf maar eens moest kijken voor een goed toestel.

 

Inmiddels heb ik zelf een eigen toestel en ben ik daar flink mee aan de slag gegaan. Ik ben een echte foto-amateur en daar hoort natuurlijk ook een eigen website bij!

Sinds 2010 is dan ook mijn eigen website online en is het plaatje compleet.

 

Mensen beginnen de site al aardig te vinden en daardoor krijg ik het lekker druk met opdrachten. Gelukkig is het fotograferen goed te combineren met mijn baan in de tuinbouw.

 

Fotograferen is een deel van mijn leven geworden. Ik hoop hier nog heel lang mee door te gaan en nog vele mooie foto’s te maken, want fotograferen is mijn doel en mijn toekomst.

 

Met vriendelijke groet,

 

Kick Spaargaren

Kudelstaart

agenda


twitterTwitter Feed