3 dagen vuurwerk festival Scheveningen

3 dagen vuurwerk festival Scheveningen - ddb6c-IMG_3524.jpg

Vol Scheveningen ziet vuurwerkfestival

Een volle boulevard en een overvol strand in Scheveningen hebben zaterdagavond gekeken naar de afsluiting van het Internationaal Vuurwerk Festival. De ongeveer 80.000 toeschouwers zagen ook nog eens hoe Nederland deze 34e editie won.

Het festival was verdeeld over twee weekends. Op de vier avonden zijn in totaal 310.000 mensen afgekomen. Een absoluut record, volgens de organisatie. Vooral vrijdagavond was met 90.000 mensen goed bezocht, met name door het mooie weer. De regen dreigde zaterdagavond roet in het eten te gooien, maar het bleef droog.

Acht landen deden mee aan het festival. Een vakjury en een publieksjury deelden punten uit. Tweede werd Zuid-Korea. België eindigde als derde. Vuurwerkland China viel niet in de prijzen. Tijdens het festival is 8500 euro opgehaald voor het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF).
Mensen konden per sms een stem uitbrengen op hun favoriete deelnemende land. Vorig jaar kwamen er 125.000 mensen op af, maar toen duurde het festival maar één weekend.
BRON: telegraaf.nl

foto’s zijn te bestellen via e-mail: info@kicksfotos.nl

Foto's bestellen voor 3 dagen vuurwerk festival Scheveningen

De foto's 3 dagen vuurwerk festival Scheveningen zijn het makkelijkst te bestellen door onder de foto op het mandje te drukken. De foto's worden nu in de winkelwagen geplaatst aan de rechter zijde. Via de contact pagina worden deze automatisch verstuurd. Wij nemen dan contact met u op voor het gewenste formaat enz.

agenda


twitterTwitter Feed