Pre Ride for The Roses 2011

Pre Ride for The Roses 2011 - 3810c-IMG_7103.JPG

Pre Riders sierteeltsector verbreken opbrengstrecord De negende Pre Ride for the Roses van de sierteeltsector leverde opnieuw een ongekend hoog sponsorbedrag op.
De sector 'fietste' maar liefst 233.200 euro bij elkaar, en tot op de dag van Ride for the Roses zelf kwamen er nog bedragen binnen.
De sponsoropbrengst gaat volledig naar het goede doel van de Ride for the Roses, KWF/Kankerbestrijding.
De teamcaptains van de zeven Pre Ride-teams presenteerden samen met Timo Huges (algemeen directeur FloraHolland) hun resultaat. Vanuit zeven sierteeltlocaties stapten in de vroege nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 september ongeveer 200 Pre Riders op de racefiets, op weg naar Venlo.
Daar werden zij door burgemeester Hubert Bruls van Venlo op de Markt onthaald.
?Dit jaar leverde de Ride for the Roses inclusief de bijdrage van de sierteeltsector een totaalbedrag van 825.000 euro op.

foto's zijn te bestellen via e-mail: info@kicksfotos.nl

Foto's bestellen voor Pre Ride for The Roses 2011

De foto's Pre Ride for The Roses 2011 zijn het makkelijkst te bestellen door onder de foto op het mandje te drukken. De foto's worden nu in de winkelwagen geplaatst aan de rechter zijde. Via de contact pagina worden deze automatisch verstuurd. Wij nemen dan contact met u op voor het gewenste formaat enz.

agenda


twitterTwitter Feed