nk marathon eerste divisie

nk marathon eerste divisie - 8311c-IMG_0433.JPG
In Utrecht heeft Simon Schouten (Volvo Ton van Kuyk) het Nederlands Kampioenschap op kunstijs in de Eerste Divisie gewonnen. Schouten, maakten zijn rol als favoriet waar door na 100 ronden oppermachtig de massasprint te winnen. Het zilver ging in de Domstad naar Gerard Nijgh (Payroll Group), Johan Knol (JB Besturingstechniek) legde beslag op het brons.

Onder een stralende zon en met temperaturen die boven het vriespunt zaten kon de Eerste Divisie van start. De wedstrijd kon geen moment eigenlijk ontploffen en werd goed op slot gehouden. Geen ontsnapper kreeg ook maar de kans waardoor de wedstrijd uitdraaide op een massasprint. Hierin toonde Simon Schouten dat hij dit hele jaar al de snelste sprinter van het Eerste Divisiepeloton is. De Andijker verwees Gerard Nijgh en Johan Knol naar het zilver en brons.

Foto's bestellen voor nk marathon eerste divisie

De foto's nk marathon eerste divisie zijn het makkelijkst te bestellen door onder de foto op het mandje te drukken. De foto's worden nu in de winkelwagen geplaatst aan de rechter zijde. Via de contact pagina worden deze automatisch verstuurd. Wij nemen dan contact met u op voor het gewenste formaat enz.

agenda


twitterTwitter Feed